Annons
AnnonsAnnons

Hemma och möts av nya numret av CHIC


chic nr 4

Det är alltid en speciell känsla för mig att komma hem från en semester och hitta nya numret av CHIC i butik. Vanligtvis får jag ju förstås tidningen till redaktionen direkt ifrån tryckeriet, innan ni läsare får se den på våra ordinarie köpställen. Men när jag inte är på kontoret så ser jag den precis som alla andra – i en kiosk på Arlanda, eller som igår, på en bensinmack i södra Sverige. Lika roligt och spännande varje gång – att se ”min” baby stolt stå i tidningshyllan. Och även om jag vet precis vad den innehåller så känner jag mig lite överraskad när jag öppnar den. CHIC nr 4 är perfekt läsning på stranden eller hemma i soffan nu då det regnar (beroende på var du är). Många av oss har ju fortfarande semester, du kanske precis ska börja din ledighet? Då har du en hel del kul att frossa i gällande semesterinspiration. Som de fina shoppingtipsen i azurblå toner. Hoppas ni gillar det nya numret!

PS: Lite bonusinfo: Omslagsbilden plåtades i Skåne på en blåsig och ISKALL strand i maj. Den duktiga, danska modellen fick bita ihop då hon satt där och skulle se avslappnad ut, fast hon egentligen frös rumpan av sig. Lite samma känsla som den svenska sommaren blev i år med andra ord, haha! DS

Sem trend blue

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar