Annons
AnnonsAnnons

Helt sinnessjukt att detta händer i Sverige!


Ni har säkert läst om den uppmärksammande domen där sex pojkar gick fria efter att ha gruppvåldtagit en 15-årig flicka. Detta pga en svamligt formulerad detalj i lagen som är så ofantligt jävla förlegad och öppnar för massor av feltolkningar bara för att kunna göra så att förövarna slipper ta ansvar. För i helvete! Hon sa nej! Jag blir så upprörd att jag brinner inombords så att det ryker ilska ur öronen på mig. Det är flera som skrivit bra och ilsket om detta, läs bara detta som Kajjan bloggat om.

Och skriv på den här namninsamlingen så kan vi hoppas att den förbannade domaren Sven Jönson fråntas sin yrkesroll eftersom han skickar ut signaler till alla män och pojkar att det är helt okej att våldföra sig på tjejer, helst unga sådana som är extra hjälplösa. Och så ber vi en stilla bön för att det finns NÅGON rättvisa i det här landet så att domen överklagas och att ärendet går till högsta domtstol så att de där svinen åker fast.

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar