Annons
AnnonsAnnons

Hello and goodbye, halloween 


Intensiv långhelg med extremt mycket släktmys och umgänge med familjen. Vi har hälsat på 90-åriga gammelmormor (på min mans sida), tänt ljus i minneslunden för min pappa (vila i frid), pysslat med barnen och gjort skräck-häxfigurer/dockor (slutade med att jag fick göra det mesta då barnen tröttnade), kört bus eller godis, varit på släktkalas hos min kusin som fyllde jämnt och träffat kusiner, fastrar, farbröder och kusinbarn. Nu är jag HELT slut som mamma och människa. Hoppas ni haft en fin halloween!

   
 

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar