Annons
AnnonsAnnons

Hejdå risbusken – hello nya pagen


Mitt hår har varit ganska trött senaste tiden efter en sommar med extensions, som jag nyligen tog ut. Håret var dessutom etappklippt pga hårförlängningen så mina toppar kändes som tunna stripor. Jag har varit rejält less på min frissiga icke-frisyr länge nu så efter att ha läst om min härliga bloggkollega Susannes klipp häromdagen gjorde jag slag i saken igår och kapade av de risiga topparna med nästan en decimeter (nu har jag och Susanne nästan identiska frisyrer, haha!). Och fixade utväxten. Nu känner jag mig verkligen som en ny kvinna igen. Jag älskar att ha långt hår men jag gillar även den mer sportiga varianten med helt avkapad page. Jag tränar och duschar så ofta att det inte funkar med permanenta extensions i nuläget. Nu ska håret få vila ett tag från glamourösa experiment, men sen kanske jag plågar det igen efter årsskiftet, vem vet… Duktiga Sofia på By Barda fixade mitt hår denna gång.

20131123-112402.jpg

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar