Annons
AnnonsAnnons

Härlig shoppingdag i Tuna Park


Wow, vilken dag…! Jag väcktes kl 05.10 av ett sms från SJ där de meddelade att mitt tåg mot Eskilstuna var 120 (!) min försenat och att de rekommenderade en annan avgång. My God, jag skulle ju liksom hålla i vårt shoppingevent idag på Tuna Park, som konferencier och då funkar det liksom inte att komma flera timmar försent. Så jag fick kasta mig upp, rafsa ner det jag skulle ha med mig och ta pendeltåget till Stockholms Central och hann PRECIS med ett annat tåg som gick till Eskilstuna via Arboga. Fick sminka mig och fixa håret på tåget.

Hann dock i god tid och kön ringlade lång till scenen där vi hade ställt upp 200 goodiebags till de första gästerna.

Har intervjuat duktiga designern och bloggaren Sanne Alexandra, pratat mode och knasiga hattar med Anna Sahlene, intervjuat härliga entreprenören och Eskilstunas stolthet Yvonne Ryding om att gå i baddräkt på Miss Universum-finalen inför 600 miljoner TV-tittare och snackat trender och nakenhet med Erik Segerstedt som också sjöng och spelade några låtar.

Och så korade vi några lyckliga vinnare som fick presentkort på hela 10 000kr att shoppa för!

En galet intensiv och rolig modedag helt enkelt. Nu sitter jag på tåget hem och är heeelt slut som artist och har sparkat av mig mina stilettos från Gianvito Rossi och bytt till skönare Isabel Marant-sneakers…

20140531-163050.jpg

20140531-163131.jpg

20140531-163209.jpg

20140531-163303.jpg

20140531-163324.jpg

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar