Annons
AnnonsAnnons

Här står jag, Tilde och Anna med rumporna i vädret. Bootycamp…?!


plankan

Att göra plankan är en smärre omöjlighet tycker jag. Det är alltså en välkänd övning som används i flera träningsformer, bland annat inom Xtremefit. Tanken är att överkroppen ska vara helt rak (som en planka) då man gör den. Man stärker bål, ben och axelmuskulaturen (tror jag). När det blir jobbigt (testa själv!) är det vanligt att man börjar puta upp med rumpan för att avlasta belastningen på bålen. Här ser ni mig, Anna Sahlin och Tilde de Paula från dagens träningspass. Vi är alla tre jävligt trötta som ni kanske märker, eftersom samtligas rumpor börjar sikta mot taket. Bootcamp? Snarare bootycamp… haha…

Det öser in svar och bidrag till Xtremefit-tävlingen, vad kul! Tävlingen pågår till den 11 oktober så fortsätt att skicka in bidrag! Det är väldigt kul att träna Xtremefit. Väldigt jobbigt, men väldigt kul.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar