Annons
AnnonsAnnons

Här sitter jag inlåst på kontoret trots modevecka


Desktop

Alla branschkollegor instagrammar friskt från modeveckan som kickade igång i Stockholm idag. Och jag skulle ha gåttpå fyra visningar idag men fick avboka samtliga eftersom jag har så fantastiskt mkt att stå i på kontoret. Och då funkar det inte att lite ledigt glida ifrån och prioritera att sitta och se svår ut på frontrow när det är viktigare att korrläsa, ta fram bilder och spruta ur sig texter/sidor till en hungrig Art Director… Prioriteringar helt enkelt.

Men imorgon gör jag comeback. Då ska jag ha försökt hunnit sminka mig också.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar