Annons
AnnonsAnnons

Håll koll på modeveckan med CHIC-TV!


Josefin

Håll koll på vad som händer på modeveckan med hjälp av CHIC-TV som vår duktiga modereporter och bloggare Josefin håller i. Första avsnittet hittar ni här!

Jag hade tänkt se några visningar igår men hann inte med en endaste en på grund av jobbstrul och stressiga deadlines… =( Några av oss måste ju jobba, hehe… Men idag blir det tre visningar för min del, nämligen By Malina (som gör debut på Mercedes Benz Fashion Week Stockholm), Ida Sjöstedt och underbara Bea Szenfeld (vars snoppformade inbjudan Bea gjorde FÖR HAND och skickade ut till hela modemaffian – bara inbjudan i sig har fått massor av snackisar i sociala medier redan). See ya later!

Inbjudningskort

Så här mycket inbjudningar hamnar i postfacket inför modeveckan. Jag hinner knappt gå på en tiondel av dessa visningar, men både moderedaktör Lisa och modereporter Josefin tänker rapportera flitigt från dessa fashionabla tillställningar!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar