Annons
AnnonsAnnons

Haklappen på idag!


Jag följer mitt eget trendråd och har på mig haklappshalsbandet idag från Topshop, som jag tipsade om i ”Förkväll” för några veckor sen. Den mysiga flufftröjan är även den från Topshop. Under den en långärmad tröja från BikBok och så kan jag ÄNTLIGEN ha mina Rock&Republic-jeans igen… Har inte haft dessa jeans sedan innan jag blev gravid med tvillingarna. En bättre dagens outfit får ni lite senare, nu ska jag korra de sista sidorna innan de går till tryck, sen är det utvecklingssamtal!

Bild 378

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar