Annons
AnnonsAnnons

Grattis Anna och Sofie, ni vann Xtremefit-bootcamps!


Jag är bra på mycket men inte på att hantera alla fina tävlingar här i mina två bloggar. Jag har ingen assistent eller slav som hjälper mig med det administrativa och får skylla på det, ni är så oerhört många som tävlar varje gång jag lottar ut något vilket är fantastiskt! Jag är verkligen ledsen för att det tar sån tid att få sina vinster, men man får dom ju alltid förr eller senare =)

Nu har jag äntligen – sjuhundra år senare – dragit två stycken vinnare i tävlingen om vilka som ska få varsin bootcamp värd 1200 kr och träna Xtremefit i sex veckor: Anna Vintermist och Sofie Lindén, stort grattis till er! (Ni har blivit kontaktade via mail)

Tack till alla som tävlade, det var ett stort intresse kring denna tävling och jag kommer förmodligen göra något liknande snart igen men i så fall i min andra, nya fitnessblogg.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar