Annons
AnnonsAnnons

Grammys 2015: Varför var alla stylade som konståkningsprinsessor?


På Grammys igår verkade temat ha varit Konståkning, eller Tävlingsdans, för kändisarnas märkliga kreationer förde verkligen tankarna till allt annat än modekorrekta outfits. Vilket förvisso är kul, jag gillar när man tar ut svängarna och inte anländer till en prålig gala iklädd något trist som ett svart Calvin Klein-fodral utan accessoarer. Men det kanske kan finnas något mellanting? Hetsen att visa så mycket hud som möjligt är i det närmaste patetiskt kan jag känna. Lite urringning här och där och en del cutouts är ju spännande och sexigt men flera av dessa outfits är löjeväckande och något som min fyraårings Barbiedockor knappt skulle ta på sig.

Madonna Grammys 2015

 

Madonna butt Grammys 2015

Madonna har en fantastisk figur för sin ålder! Något som kanske inte behöver motivera att hon visar ändalykten? Men jag tycker att Wild Wild West-kläderna var värre än själva rumpchocken.

Bleona Grammys 2015

Albanska divan Bleona, från dokusåpan ”Eurotrash of Hollywood”. Förlåt… ”Euros of Hollywood”. 

Paris Hilton Grammys 2015

Det här är en exakt mix av konståkningsplagg mixat med tävlingsdans-outfit! Allt finns här, den vulgära slitsen, överdos av glitter, de hudfärgade meshpartierna som ska se ”nakna” ut, men ändå sitta på plats när man gör piruetter mm. Fantastiskt, Paris Hilton!

Giuliana Rancic Grammys 2015

Giuliana Rancic körde stilknepet ”Borrow from the boys”, alltså – hennes outfit är ju identisk med random kille som tävlar i konståkning! Till och med skorna ser ut att höra ihop med byxbenen, precis som herrarnas skridskor! 

Keltie Collen Grammys 2015

Keltie Collen har tittat för mycket på ”Frost” och i stort sett hela klänningen är genomskinlig. Jag tycker i och för sig att det här var en ball blåsa, men tävlingsdans it is lik förbaskat!

Aguilera Grammys 2015

Lady Gaga tycker att ”less is bore!” och här är det minsann både urringat till naveln OCH jättehög slits samtidigt! Men hennes silverfärgade hår är fantastiskt vackert! 

Foto All Over Press

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar