Annons
AnnonsAnnons

Gårdagens outfits med pampiga halsband


malin h

Nu är vi på konferens med förlaget och igår bar jag väldigt pampiga halsband till mina outfits. Först hade jag en mönstrad klänning från Zara som jag hade det härligt kantiga halsbandet till och på kvällen bytte jag om till en mer avskalad vit look så att det andra statementhalsbandet skulle få synas tydligare. Jag fick väldigt mycket komplimanger igår för de vackra smyckena från Malin Henningsson.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar