Annons
AnnonsAnnons

Gårdagens outfit på Marc by Marc Jacobs-invigning


Flinkenberg Marc Jacobs

Igår hade jag en hektisk kväll: först invigning av Marc by Marc Jacobs-butiken (där jag redan hade varit på pressfrukost på morgonen), därefter stressa iväg till TV4:s årliga kundfest med middag på Cirkus. Tror det är fjärde året i rad jag gått på denna fest och det är lika påkostat och roligt varje gång. Janne Scherman och company vet verkligen hur man ställer till kalas! Sittning med middag, proffsig konferencier (David Hellenius, så sjuuukt rolig igår, troligen hans bästa uppträdande ever!), underhållande artister (Dregen + EMD, Måns Zelmerlöv + Darin och… Marie + Per i Roxette!) och välsmakande champagne. Just skumpan råkade tyvärr hamna i Adam Alsings nacke på bordet bredvid mig då en stackars servitris vurpade med en bricka full med 20 glas champagne som hälldes av misstag över Adam & company vid bordet. Något han muttrade om senare via Facebook… Efter TV4-middagen rusade jag tillbaks till efterfesten för Marc by Marc Jacobs på Story Hotell. Där hann jag prata en del med gulliga Anna Hibbs, vars pappa Douglas jag partajade med på det glada 90-talet (ja, på den tiden JAG hängde på Stockholms innekrogar och inte hade hunnit bli en hemmatrist trebarnsmamma som jag är idag, haha). Men det är en helt annan historia… Jag hade på mig en djurmönstrad långklänning som jag fick låna från Mayla (tack snälla!), min skinnjacka från Armani, boots från Nilson och clutch från Topshop.

Se videoklipp från kvällen här!

Bilden är lånad från Stureplan.se

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar