Annons



Annons

Förra veckans utmaning – check, och så veckans utmaning…


Japp, jag klarade faktiskt förra veckans utmaning som gick ut på att halvera antalet mail i min inbox. Från 1800 till 900. Men men men – så fort jag klarade den utmaningen så sket det sig igen och inboxen började morra för att det ÖSTE in nya mail. Men i söndags kväll var faktiskt inboxen på strax under 800 mail, I promise!

Annons

Så vad har jag hittat på nu för att utmana mig med denna vecka…? Jo, eftersom det var en piece of cake att kuta en mil (min första utmaning) så tänkte jag höja insatsen något och lovar att springa en mil…varje dag denna vecka. Med undantag för EN dag (enligt proffsen ska kroppen tydligen vila en dag). Japp. Så får det bli. Jag har sprungit en mil i måndags kväll och en mil ikväll. Vill tillägga att jag sprang en mil i lördags och en mil i söndags också, så nu är jag uppe i ett maraton, typ. Imorgon byter jag ut löparskorna mot sjukt höga klackar dock, för då är det tidskriftsdagen med gala på kvällen.

Sen är det en mil per kväll som gäller, torsdag till söndag… No mercy. Tror ni att jag klarar denna veckas utmaning?

Så här såg jag ut efter löprundan igår…

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.se



ARKIV








Laddar