Annons
AnnonsAnnons

Fler svar på speedquiz från v 43: träning, sockersug och muskler


Hur ofta tränar du egentligen? Har du sett resultat på vågen eller i muskelomfång? Eller både och… Vad äter du en vanlig dag? Har du fortfarande kvar ditt sug efter socker…? Tack för kul blogg! =) /Tess4

SVAR: Jag tränar i snitt 3 ggr per vecka, oftast 4 ggr. 3 pass Xtremefit, som är explosiv och högintensiv bootcamp-träning. Utöver det KAN det bli ett extra pass Xtremefit fast med PT, eller så springer jag på löpbandet hemma (mellan 7 och 10 km) till ett avsnitt av ”Game of Thrones”. Jag har inte sett någon nedgång i vikt ännu vilket dock inte är träningens fel utan kostens… I och med min höga träningsdos har jag tyvärr trott att jag kan ”unna mig” lite mer skräpkäk än vanligt… Ja, jag ska vara helt ärlig. Jag skyller inte på något annat, det är my bad helt och hållet. Jag äter fortfarande godis, kanelbullar, kladdkakesmet, jordnötssmör… Ja, you name it. Vanligtvis så håller jag mig till en bra kost, tre mål mat per dag, mkt proteiner, en hel del grönsaker, nästan inga kolhydrater. Men så spårar jag ur lite för ofta och då går all sans åt skogen. Det är ju samtidigt TUR att jag tränat så pass mkt senaste halvåret annars hade jag RULLAT fram =) Jag har dock blivit hårdare i kroppen och fått mkt mer muskler. Vet att de väger mer än fett och bla bla, fast det är ju marginellt. Jag äter för mycket helt enkelt. Bra träningsresultat är 30 % träning och 70 % kost. Träningsprocenten har jag full koll på men inte kosten… SKULLE jag tänka mer på kosten hade jag haft rutor på magen vid det här laget, UTAN tvekan. Och dit ska jag, jag är på väg – men inte framme än… /C

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar