Annons
AnnonsAnnons

Fler bilder från ELLE-galan i fredags


galan 1

Ellegalan 2014 flinkenberg

Allt var så fint uppstyrt i fredags, jag kände mig verkligen som en glamourprinsessa på väg till bal! Marre från Salong Bangs fixade håret på mig, vi valde att köra utan extensions och en massa extralängder så han fick trolla med den längd jag hade, vilket inte är så mycket med tanke på vilka jättemaner till hår han brukar få jobba med, haha… Det blev en uppsättning med flätor som inslag vilket jag känner mig hemma med. Sminket fixade Elin Svensson och hon fick stränga direktiv om ”mycket sotning men fan inget skimmer!” från mig (jag är en riktig ragata då jag ger order om hur jag ska sminkas, sorry, men jag vet exakt hur jag vill ha det efter tusentals sessioner med smink inför olika tillfällen…).

I accessoarväg valde jag exklusiva och klassiska grejer (är det ELLE-gala så är det): min handväska från Chanel (hade faktiskt tänkt hinna köpa en silverglittrig sak på lunchen i fredags men hann inte, så det fick bli den väskan jag stack hemifrån med…), ett par nyinköpta, fantastiskt vackra (och svinhöga!) klackar i mocka från Alaïa (mitt första par från det lyxmärket, nu ska vi se om de lever upp till sitt rykte om att vara sköna och fab samtidigt, min bloggkollega Victorias favoritskomärke). I smyckesväg valde jag en fin och superglittrig ring från Sif Jakobs och pampiga statementörhängen från Elena Gloria. Jag bär nästan aldrig örhängen men tyckte att det passade till detta tillfälle. Naglarna var silverglittriga och gjorda av Frida Selkirk. På bilden är de nygjorda och har fortfarande glitterstoft överallt på fingrarna. Man kör inget överlack på denna manikyr utan sprayar dem med hårspray för att texturen ska bli så där knastrig och glittrig.

Jag är lite trött på bilden längst ned till höger, den togs strax efter jag kommit hem efter 18 timmar i 14 cm höga klackar…

Foto: All Over Press

galan2

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar