Annons
AnnonsAnnons

Finest Awards 2015, galakvällen i bilder


Wow, vilken kväll det var i onsdags! Skrattar fortfarande åt alla surrealistiska detaljer… Jag och min partner in crime Susanne Histrup delade alltså ut ett av priserna, till Årets Modeblogg. Vi var typ äldst på hela stället men hade jättekul ändå! Roligast hade jag med alla söta och snälla bloggkillar/kändisar/programledare. Som Daniel Paris (blev seatad bredvid honom, lyckliga mig!), Viktor Frisk (som kände igen mig från Xtremefit eftersom vi båda tränar med Romeo), Samir Badran (charmig, spontan och artig, förstår att småtjejerna blir kära i honom. Jag frågade förresten om Parnevik-tatueringen han gjorde var äkta och det var den!), Rackar-Alex (mina barns favorit i Let’s Dance, de äääälskar honom / vilket jag förklarade ivrigt för Alex och han log pliktskyldigt men hade vid det laget redan tröttnat på mig tror jag) med flera.

Men roligast av allt var ändå det helt otippade momentet att Gaz och Aaron från dekadenta realitysåpan Geordie Shore var på plats! Geordie Shore brukar jag och min man se då vi hinner och vi är HELT skräckblandat förtjusta i hur skruvade deltagarna är. Det är skämskudde deluxe och helt fantastisk TV. Som Paradise hotel på crack.

Vi drack champagne under den evighetslånga prisutdelningen och priset vi skulle dela ut var ju ett av galans finaste så det låg förstås nästan sist i programmet så jag fick verkligen jobba hårt för att hålla mig vaken så länge… Den här tanten sover ju den tiden vanligtvis, haha! Men när jag väl klev upp på scen och fick mikrofonen ville jag aldrig släppa den, som den scendiva jag är, haha…

Ja, jäklar vilken kväll. Det var så lagom sköj att gå upp tidigt på torsdagen och köra fyspass med boxning. Men jag går ju bara ut 4-5 ggr per år så det kan det kanske vara värt.

Lägger ut ett separat inlägg om hår, smink, naglar mm imorgon.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar