Annons
AnnonsAnnons

Fifty shades of nej


Jag måste vara den enda i Sverige som inte blir helt till mig i trasorna av den stundande Fifty Shades of Grey-filmen. Började läsa en av böckerna, av nyfikenhet och förvånades över hur beyond usel nivå den låg på. Hela konceptet med rik, mystisk man som dominerar ett våp till brud känns så fantastiskt old school och förlegat. I så fall föredrar jag originalet (som jag antar att författarinnan inspirerats av): 9 1/2 vecka med Kim Basinger och Mickey Rourke (innan han opererade sig till oigenkännlighet).

Jag tackar ödmjukast för inbjudan till premiären men ska inte gå, eftersom jag har annat inbokat. Det blir Fifty Shades of Nej helt enkelt. Men majoriteten av mina mediavänner håller inte med och ser verkligen fram emot filmen! Tur att man tycker olika.

(null)

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar