Annons
AnnonsAnnons

En smal sak för bloggen…


Långsmal C8

Ser jag så här skev ut i din webbläsare? Alltså, blir alla bilder i bloggen helt skeva i formatet och onaturligt långsmala? Då kan det bero på vilken typ av dator och webbläsare du har! Just den här bilden har jag förvrängt i Photoshop, så den ser konstig ut oavsett vad du tittar i för program/dator. Men om bilderna ALLTID blir långsmala och höga och konstiga så får du gärna kommentera här och säga vilken typ av dator du använder och vilket surfprogram/webbläsare du använder, om det är Safari, Explorer etc. Vi håller på att utreder varför det blir så här för bara vissa läsare/besökare men inte alla. Detta ska så klart åtgärdas till vår nya version av chic.se, så håll ut, det är på G! Jag förstår nu varför min syster exempelvis tyckte att det såg så extremt illa ut då jag visade otäcka benrangel till modeller från By Malene Birger tidigare i höstas. Nog för att de ÄR smala, men när jag såg hur de bilderna såg ut i min killes dator (han har en PC) så förstod jag varför hon höjde på ögonbrynen och blev chockad. Hmmmm… Vi ska som sagt fixa detta problem, don’t worry! Och för övrigt undrar jag var jag har lagt den här fina vintageklänningen i spets, som jag har på mig på bilden. Det är Hulda som har plåtat, jag står framför Il Duomo på en av våra Milano-resor.

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar