Annons
AnnonsAnnons

En ruskigt bra Halloween-helg


Halloween blev en bra helg, full av både eftertanke och minnen från döda som inte finns med oss längre och mysigt familjemys. Jag har pysslat och slagit in våra barns och deras kusiners godis i cellofanpåsar med tillhörande små paket med skräcktatueringar i och lagt i plastspindlar, jag har varit hos min mamma med min äldsta son och tänt ett ljus för min pappa i minneslunden och jag tillbringade lördagkvällen hos min svägerska Sabina och hennes familj. Vi sminkade/ansiktsmålade barnen till en blandning av skelett och Día de los muertos-tema (jag blev så excited att jag gav mig själv samma ”makeup”), vi åt ugnsgrillad kalkon och började nicka till med huvudena vid tolvslaget (eftersom vi i ärlighetens namn inte är så jäkla vitala och pigga längre…).

C8 halloween

Silverperuken från Butterick’s kom väl till pass, så slapp jag fixa håret! Mycket praktiskt…

IMG_9797

Det tog sin lilla tid att fixa 5 st spökpåsar. Särskilt eftersom jag fick tillverka cellfofanpåsarna själv! Varför säljs inte såna färdiga, transparenta påsar på typ Ica?!

IMG_9822

Det är alltid lika vackert och stämningsfullt att se alla ljus på kyrkogården, vid minneslunden.

Access

Kvällens accessoarer: otroligt snyggt statementhalsband från Lindex! Likadant som min bloggkollega Susanne bar i fredags! Paljettpumpsen är från Asos, köpta för evigheter sen.

Kalkon

Kalkonen skulle räcka till 12 personer. Vi var 4 vuxna och det var inte en smula kvar när vi var färdiga!

Sabina

Kvällens värdinna var min snygga svägerska Sabina vars blogg du hittar här.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar