Annons
AnnonsAnnons

Emma Z:s lyxiga morgongåva från Henrik


CHICs gulliga krönikör Emma Zetterberg, nygift med Henrik, gjorde glamourös entré på Chicast-festen förra veckan, iklädd ett Prada-fodral. Hon visade glatt upp den exklusiva Cartier-klockan som Henrik givit henne i bröllopsgåva och avslöjade att hon skämtsamt hade sagt på kvällen efter bröllopet: ”Och var är min kvällsgåva då?”. Haha. Jag fick även chans att studera den imponerande vigselringen på nära håll… Wow. Eftersom det var lite stressigt för mig och redaktionen under vår Chicast-gala bestämde vi att gå ut och äta middag med Emma då hon är i Stockholm igen, nämligen imorgon torsdag. Det ser jag fram emot mycket!

Emma & Lars

Emma fick en pratstund med designern Lars Wallin på CHIC-festen. Lars sydde ju Emmas tre bröllopsklänningar.

Emma klocka

Den vackra morgongåvan från Henrik. Cartier är ett märke de båda gillar, kolla in vad Emma gav Henrik, här!

Emma ring

Emmas vigselring med imponerande diamant (glömde fråga hur många carat, men gissar på 3-4?) och vintageinspirerad design.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar