Annons
AnnonsAnnons

ELLEgalan 2015, vad ska jag ha på mig?


På förra årets ELLEgala såg jag ut så här: klädd i svart spets från Kay Senchai. Vacker klänning men den kändes ändå inte riktigt jag. Fick jättemånga komplimanger för den men varken svart eller transparent är egentligen min favorit. Jag kände mig lite fööör uppklädd och ansträngd. Ni förstår kanske hur jag menar. Året innan körde jag OCKSÅ svart hellång klänning, fast i glittrande paljetter. Trots att jag ofta svär på att jag inte ska bära just svart på gala (eftersom man verkligen drunknar i mängden, och dessutom är det ju gala och glamour, inte begravning).

Jag vet verkligen inte alls vad jag ska ha på mig på årets flotta gala. Men svart blir det i alla fall INTE. Har siktet inställt på något rött faktiskt! Eller vitt, som är en annan favorit. Silver skulle ju också kunna funka. Hmm…

ellegalan 2014

På Elle-galan 2014 i classy sällskap med Christina Saliba och Camilla Läckberg. Vi skulle ses innan galan för att fixa i ordning oss och alla tre gapskrattade när vi insåg att samtliga hade valt långa spetsklänningar, haha…

ERO_ellegalan042

På Elle-galan 2013 med min väninna och kollega från Aller Media, Shatilla Holm. 

Foto: All Over Press

 

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar