Annons
AnnonsAnnons

ELLEgalan 2015: Min outfit i detalj


ELLEgalan 2015 Flinkenberg outfit

Jag hade alltså en röd långklänning av märket Forever Unique på ELLEgalan. Den var rätt krävande, med cutouts i midjan och ett metallbälte (som verkligen inte var det minsta följsamt, vi snackar alltså tunn metall virad runt midjan). Jag resonerade som så att det finns saker med min kropp jag är mer och mindre nöjd med. Jag får ofta beröm för min timglasfigur och smala midja och detta ville jag framhäva. Däremot är jag inte alls förtjust i att exponera mina ben eller överarmar. Särskilt inte i januari… Därför är jag väldigt nöjd med valet av klänning! Då det gällde skorna så var jag extremt ambivalent i år, och beställde en massa dyra designerheels online mm, vilka inga passade. Det fick i slutändan bli mina gamla trotjänare från Karen Millen då de funkade bra i guldtemat (finns på rea just nu!). Och så min clutch i guld från Stella McCartney (mycket bra köp, funkar till det mesta och har fått följa med på flera galor). Mina fötter såg dock ut som en kassler när klockan hade passerat midnatt och man såg spåret av cutoutmönstret prydligt intryckt på mina stackars fosslingar! Alltså…PLÅGAN! Jag var dock klok som inte tog av mig mina heels och dansade barfota på dansgolvet. Det gjorde majoriteten av gästerna, utan att tänka på att kombinationen 900 gäster, plus fri dryck + mycket champagneglas som drakar i golvet och kraschas innebär livsfarligt underlag med glasskärvor, så det var mycket blod och skärsår för många av gästerna som dansade järnet till Alesso och company som brassade på senare på kvällen…

Till klänningen bar jag genomgående guldaccessoarer (jag kommer till smyckena i ett separat inlägg, liksom hår, naglar och makeup!).

4.04850028

 

Foto: All Over Press

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar