Annons
AnnonsAnnons

ELLE Decoration Swedish Design Award 2015


Elle Decoration Awards 2015

Så här tjusig var jag igår tillsammans med maken, på röda mattan på ELLE Decoration Swedish Design Award 2015 på Operaterassen. Jag valde faktiskt ingen av de Dagmar-klänningar jag tidigare prövat utan fick tag på ytterligare en som satt bättre, denna hellånga i sammet som är från Dagmars arkiv, alltså en äldre modell. För att den inte skulle bli så tjusig och enkel så lade jag till ett fantastiskt smycke från Bedazzled Jewelry som påminde om Xena Krigarprinsessan. Det vackra löshåret och den classy frisyren som jag fått tidigare på dagen av Linda Hansson för B Longs Swift Hair, blev dock illa åtgånget i snöstormen på väg hem från jobbet innan galan så jag fick tänka om lite och svirade ihop frisyren till en lång fläta istället för att anamma krigartemat ytterligare. Väska Chanel och på fötterna hade jag mina fantastiska Nicholas Kirkwood-sandaletter med Swarovskistenar på klackarna (syns tyvärr inte på bilden). Makeupen satt ordentligt hela kvällen utan problem, tack till Diana på Märkbart!

Bilden är lånad från Finest.se.

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar