AnnonsAnnons

Do the hustle!


Mitt under pågående modevecka spelade vi in de sista scenerna till CHIC-galans SJUKT roliga introfilm idag. Jag har svettats, skrattat, fått skärpa mig för att finna fokus och koncentration och jag känner återigen att jag måste vara knäpp som lämnar ett jobb där man får göra så här kul saker på arbetstid. Men men… 

Min röda jumpsuit och skor är från Zara, smycken från Ioaku, väska från Sophie Hulme. Solglasögon från Marc Jacobs. På sekreterarlooken (närbild) har jag blus från Zara och autentiska 70-talsbrillor från vintage Dior, som jag vann i en budgivning på Tradera i somras. 

   
    
 

TAGGAR
617 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar