Annons
AnnonsAnnons

Dia de los Muertos på Marc by Marc Jacobs


Igår hade Marc by Marc Jacobs sin årliga Halloween-fest som brukar locka stadens fashionistor att spöka ut sig rejält enligt klädkoden. I år var temat Dia de los Muertos och gästerna hade verkligen gått bananas enligt alla bilder jag såg på instagram och Facebook igår. Här är min svägerska Sabina till vänster och hennes väninna Susanne. Världsklass!
Tyvärr kunde jag själv inte komma vilket grämer mig enormt då jag älskar maskerader.

20131103-111954.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar