Annons
AnnonsAnnons

Detta har vi talat om på redaktionen idag


Jag har fortfarande inte packat upp mina sandiga badkläder från min resa till Mallorca och är fortfarande lite i semesterlunk-tempo, så jag kan lugnt säga att mitt liv har fått en helomvändning från soft till jalla jalla när jag landade i Sverige igen och återgick till mitt ordinarie kaos-liv. För att summera stämningen på redaktionen nu så tänkte jag bjuda på den härliga bakom kulisserna-rubriken ”Detta har vi talat om på redaktionen idag”. Och som vanligt är det inte tjejen på bilden som har skrivit brevet.

Person 1: ”Jag har fixat ett par jättesnygga, vida byxor i klädkoden lila till CHIC-galan på torsdag!”
Person 2: ”Mmm. Jag har de där byxorna också, fast i en annan färg. Jag tycker dom är lite…svårburna.”
Person 1: ”Ja, jag prövade dom igen och man får ju fasen bullf***a i dom! Jag får ha en lång blus ovanpå helt enkelt!”
Person 2: ”Ehhh, ja. När jag hade dom så höll jag en clutch framför Lilla Lisa hela kvällen för att jag också kände lite kameltå-vibb. Det är något med modellen.”
Person 1: ”Alltså, jag tror att jag byter outfit. Kollade igen, det funkar tyvärr inte!”

Person 1: ”HELVETE! Prisplaketterna till vinnarna har precis kommit och TRE av dem har kraschat i leveransen. Vad gör vi? Jag har beställt nya som ska skickas med expressbud men risken finns att de inte hinner komma fram?!”
Person 2: ”Äsch, hur trasiga är dom? Laga dom med superlim, meddela vilka vinnare det gäller och säg att dom får hålla i dom försiktigt på scen. Och meddela att de får nya, hela, skickade till sig efter galan.”

”Jaha. Jag har fått en uppsydd, supervacker coutureklänning som anlände idag, till galan. Tyvärr har jag gått upp fyra-fem kilo sedan jag angav designern mina mått och nu får jag inte igen blixtlåset baktill över rumpan.”

Person 1: ”En av prisutdelare har fått tacka nej pga oväntad utlandsresa. Vem ska vi ta istället? Finns det NÅGON vi inte har frågat redan?”
Person 2: ”Vi har inte frågat Kungen, Zlatan eller Reinfeldt.”
Person 1: ”Vi har visst frågat både Zlatan och Reinfeldt! Ingen av dom kunde. Eller ville, lite oklart. Jaha. Då får vi väl ringa hovet då.”
Person 2: ”Men blir det inte konstigt om Kungen typ är den sista i kungafamiljen vi frågar? Vi har ju frågat hans fru och barnen och så blir typ han reservalternativet? Dom lär ju snacka om sånt här vid middagsbordet tänkte jag?”
Person 1: ”Du tror att de pratar om CHIC-galan vid middagsbordet på Slottet? Nä, det tror faktiskt inte jag. Dessutom har väl ungarna flyttat ut från slottet…?”

Person 1: ”HELVETE #2! Tidningen har precis kommit från tryckeriet och en bunt som har levererats är FELSKUREN! Flera mm av loggan har försvunnit på framsidan! Vad ska vi GÖRA?! Vi hinner ju inte trycka upp nya ex?! Dessa har levererats med ilexpress separat enbart för CHIC-galans goodiebags?!”
Person 2: ”Kan vi inte låtsas att det ska vara så? Konstnärligt och kreativt? Ett fel som blev rätt? Folk är ju ändå rätt på lyset vid tiden då de hämtar sin goodiebag, är du säker på att de verkligen kommer att reflektera över detta då?”
Person 1: ”De kanske inte tänker på det precis kl 01.00 på Berns, men några dagar senare… OMG, OMG.”

”Är det ingen som har GJORT pressmeddelandet än? Men HERREGUD!”

Skärmavbild 2014-09-01 kl. 12.53.06

 

 

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar