Annons
AnnonsAnnons

Det lackar mot jul!


Lack

Mitt val av nagellack brukar prägla både min sinnesstämning och säsongen eller vad som är inne just nu i snackisväg för manikyr. Senast jag var och fick naglarna fixade kände jag mig trött på alla pudriga pasteller och ville dundra in hösten. Så jag sa ”Ta fram den mörkaste lacket du har som ändå inte är svart!” till Frida som gör mina naglar. Hon lade fram massor av svulstiga, dova och härliga höstlacker i plommon, mörkgrönt, grått och blodrött. Valet föll till slut på ett mörkt vinrött lack från OPI som på håll faktiskt ser svart ut men som har lite mer intensitet i sig än ett vanligt svart. Jag har varit mycket nöjd med mina sofistikerat mörka naglar, men nu på torsdag är det dags för mig att välja ny färg igen (jag lackar aldrig samma färg två ggr i följd, känns tråkigt och repetitivt). Några förslag?

LAck 2

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar