Annons
AnnonsAnnons

Det här med att ta bort sminket…


…det är något jag alltid slarvat med. Jag missar aldrig att borsta tänderna men när jag är så paniktrött som jag var igårkväll så tar sovsuget över förnuftet. Jag tänker (helt irrationellt): ”Äsch, jag har ändå så lite smink på mig, så det gör inget”, eller ”jag rör mig så lite i sömnen ändå så det kvittar om jag tar bort det imorgon bitti”, eller (min favorit av argument): ”asch, dagens smink är så pass bra och innehåller mineraler och det stod ju i nån tidning att det inte gör nåt om man sover med det”.

20140424-082302.jpg

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar