Annons
AnnonsAnnons

Den ultimata slapparoutfiten


Paris Street 174443

Jag är sämst i världen på att köpa basplagg och styla funktionella outfits. Men jag blir bättre och bättre. Arbetet med att sammanställa det kommande numret av CHIC har faktiskt hjälpt mig att bli inspirerad hur man får till fina vardagslooks. Det här är en modell off duty under förra modeveckan i Paris och precis så här skulle jag önska att jag såg ut en lördag då jag ska åka och storhandla eller ta en brunch med mina tjejkompisar (det där sista skrev jag bara för att det lätt coolt, men det händer liksom aldrig i min nuvarande situation…).

Foto: Antoni Ruiz Aragó

TAGGAR
428 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar