Annons
AnnonsAnnons

Dags för ny walk in closet!


  
Så lycklig nu att jag knappt kan begripa det: efter massor av vånda har vi vunnit budgivningen av ett fantastiskt hus! Så nu är det dags för mig att planera inredning av 12 rum… Särskilt walk in closeten ser jag fram emot att bygga på vinden och har börjat googla bilder på sådana nu. 

  
Känns helt overkligt och underbart. Nu behöver jag dock era bästa tips på inredninginspo: var hittar jag smarta idéer och vackra bilder? Vilka sajter/bloggar ska jag följa?  

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar