Annons
AnnonsAnnons

Dags för ny väska tror jag minsann!


Bags 1

Det har visst varit löning! Jag har helt missat det, pga begravd i massa jobb… Men när min deadline är över på fredag tänkte jag smita ut och spana efter en ny sommarväska. Jag har tipsat om massor av snygga modeller i nya numret av CHIC som ligger ut nu. Väldigt sugen på en sån där vit, perforerad rackare… Även om jag vet att jag kommer att smutsa ner den, haha…

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar