Annons
AnnonsAnnons

Dags för min fula, osminkade, deadline-period


Nu går jag i ide i två veckor. Jag har precis börjat en detox (ni kan läsa mer om det i min andra blogg) och vi sitter i slutlämning av CHICs nästa nummer. Det är extremt tempo i tidningsfabriken nu! Telefonintervju med Victoria Silvstedt igår, redigering och bildletande igår kväll fram till 01.30, korrekturläsning idag, svara på frågor och be folk komplettera med saker de missat i texter, lägga ut saker till nästa nummer så vi inte får tidsnöd där, stryka i texter, flytta på sidor och annonser, bestämma omslagsbild, gaaaahhhh….

Jag går även in i min absolut fulaste period nu – kör enbart sköna och bekväma kläder på jobbet, jeans, collagetröja och sneakers eller UGGs. Hinner inte lägga tid på smink eller hår utan allt fokus är på jobb jobb jobb. Naglarna ska jag dock göra kl 07.00 på fredag eftersom jag ska intervjuas på en scen kl 09.30 samma dag. Hinner inte göra pedikyr eller gå till frissan (har tid nästa vecka- thank GOD). Om ni tycker att mina ögonbryn ser lattjo ut är det för att jag inte hunnit färga dem på länge och målade dem med fel ögonbrynspenna imorse pga stress… haha

Så här är det att göra tidning, gott folk – ni som tycker att vi har glamouröst yrke!

Onsdagsful

 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar