Annons
AnnonsAnnons

Dagens streetstyle-inspiration: Röda skinnbyxor


MILS14 02AS 681

Jakten på de perfekta röda skinnbyxorna fortsätter för min del. Jag har två par som båda är paj. De ena är från Zara, köpta för flera säsonger sedan, de har släppt i linningen på flera ställen. Ett par andra, supersköna och jättesnygga från Jofama hällde jag ut en HEL öl rakt i skrevet på, för något år sedan…! Försökte göra rent dem hos en kemtvätt som specialiserar sig på lädertvätt (och jag vet inte hur många gånger jag försökte övertyga personalen om att jag INTE hade kissat på mig och orsakat fläcken pga något sånt, haha…) – men de gick liksom inte att rädda.

Så nu vill jag ha ett nytt par. Skinnbyxor är min riktiga fashion hangup – kan aldrig få för många! Självklart vill jag styla dem så där nonchalant med grå och mörka toner till, nedklätt med platta skor och axelremsväska och tisha. Någon som har bra tips om var jag kan hitta ett par?

Foto: Antoni Ruiz Aragó

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar