Annons
AnnonsAnnons

Dagens outfit: svartsvartsvart


Jag är inte så mkt för att bära svart från topp till tå, men just idag blev det visst så. Det här är den jäktigaste veckan på mycket länge. Och det jag ska hinna med idag är manikyrbesök för att fixa supersnygga naglar inför CHIC-galan, sen ska jag lämna fyraåringen på dagis (japp, nageltiden är klockan sju på morgonen…), därefter planera manus inför morgondagens scenframträdanden, därefter pröva ut klänningar, därefter hämta på dagis, därefter träna med min personlige tränare och sen käka middag och störta i säng… Och lite då och då däremellan springa hem för att amma tvillingarna som maken har hand om idag. Jajamen. På’t igen bara! Men det är många roliga bollar i luften nu…

Dagens svart

Min bekväma outfit som klarar mycket spring och stress: klänning från Sono Vaso, ballerinas från Vagabond och väska från Zara.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar