Annons
AnnonsAnnons

Dagens outfit: 70-tal möter 80-tal!


Så här är man inte van att se mig klädd, i viiiida jeans! De är egentligen för små för mig och sitter bäst då jag står upp… Men det nonchalerade jag idag då jag var trött på en längre period av tajta leggings och skinny jeans. Så idag blev det 70-tal som möter 80-tal med den där axeldominanta puffblusen. Jeans från Levi’s, bälte från H&M, blus från Zara och boots från Marc by Marc Jacobs.

Dagens bootcut

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar