AnnonsAnnons

Dagens för korta outfit 


Känner så här i efterhand att min outfit idag inte blev helt hundra. Jag älskar den här (rätt dyra!) klänningen från Paul & Joe Sister. Med strumpbyxor till. Men barbent, i början av juli: jag har varken hunnit vaxa/raka/sola eller ens fusksolat mina ben. Jag har dessutom mens och är svullen och känner mig ful, tjock, otillräcklig och lite svettig. Ja, not such a good feeling. 

Jag vet att jag inte har särskilt tjocka ben men just idag har det känts som om jag varit ute och rastat elefanten. Jag har dragit nervöst i klänningen, fått panik över känslan att då jag sätter mig på t-banan eller pendeln så är det min rumpa (halvt oskyddad som när på ett par illasittande trosor) som får flesta kontakt med sittdynan på sätet och inte ett klänningstyg som täcker tillräckligt mkt av min ändalykt.

Sånt har jag tänkt på idag. Och sen skämts över att jag tänkt så. 

Imorgon väljer jag något annat…

  

TAGGAR
655 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar