AnnonsAnnons

Dagens accessoarer 


På väg till pressmöte med Babor nu och därefter en hel del stressiga jobbärenden innan jag sticker iväg på konferens några dagar med mina chefredaktörskollegor. Jag är väldigt nöjd med min outfit idag – känner mig chic och sober, ska visa helheten lite senare men än så länge visar jag dagens accessoarer: solglasögon från Dolce & Gabbana och min nya handväska från Juicy couture (har en likadan i svart som jag älskar), från My Closet.  

 

TAGGAR
438 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar