Annons
AnnonsAnnons

Chicastfestens galaoutfit del 2: blå asymmetri och guldsmycken


C8-blue-dress-3

Vissa av er röstade på denna klänning medan någon tyckte den ena ärmen var för mycket ”T-shirt”. Jag hade faktiskt tänkt sy upp den ena ärmen något med tidsschemat gick totalt åt h-e med allt annat som liksom fick prioriteras framför justeringar av festplagg. Jag älskar den blå långklänningen som verkligen känns gala! Även den kommer från Coast, liksom mitt rosa fodral. Skorna (syns inte så bra på de här bilderna) kommer från Jimmy Choo for H&M. Det vansinnigt vackra halsbandet i guld á la Cleopatra och armbandet har jag lånat från Zanlöza Zmycken.Tack för fina komplimanger för min förra rosa outfit förresten! Jag kände mig lite som Barbies mormor i den, haha…

Emilie har gjort en superfin videosammanställning av Chicast-galan, missa inte den – här!

C8-blue-dress-6

Årets Vardagschic-vinnare Sania Claus i sin fantastiska klänning, Brolle och jag på scen.

C8-blue-dress-1

Bilder från All Over Press och Ivan Da Silva

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar