Annons
AnnonsAnnons

CHIC nr 6 ute i butik nu!


CHIC nr 6 finns nu ute i butik och det är som vanligt lilla julafton varje gång jag ser tidningen ”live” hos alla återförsäljare i tidnngshyllorna. Då känns arbetet vi har lagt ner i flera månader på riktigt! Tack alla som bidragit till att jag kan vara stolt över detta nummer. Känns extra speciellt denna gång eftersom det är min sista utgåva av CHIC. Därefter ska nya chefredaktören Caroline sätta sin egen prägel på tidningen och det ska bli jättespännande att se den utvecklingen och förändringen – fast på avstånd denna gång. Jag önskar henne lycka till med att förvalta varumärket CHIC och ta det in i framtiden. Jag har ännu inte fått tag i ett eget exemplar men får lägga vantarna på magasinet imorgon. 

Psst! Kul fakta behind the scenes: omslaget såg egentligen heeelt annorlunda ut. Och hade skickats till tryck när vi i grevens tid var tvungna att byta omslagsbild. Det blev väldigt stressigt för alla inblandade och jag har faktiskt inte varit med om en sådan incident under alla mina år med CHIC. Men vi hann fixa biffen ändå och det blev ju riktigt bra till slut. Sådant kan ju ni läsare inte veta förstås, men tänkte att det kunde vara skoj att veta att omslaget ni ser i butik blev en lyckosam plan B, haha…

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar