Annons
AnnonsAnnons

CHIC-galan 2015, planering i full gång!


chic-galan-2015-biljetter

Årets CHIC-gala började vi planera redan i november förra året, då var vi tvungna att förhandboka Berns Salonger, eftersom den lokalen är så pass poppis att den blir fullbokad månader i förväg, så det gäller att vara ute i god tid. Att få ihop logistiken kring en sån här stor gala är ingen picknick direkt och jag är lyckligt lottad som är omgiven av proffs som hjälper oss att få till en storslagen fest varje höst!

Den 3 september smäller det, då korar vi Sveriges chicaste kvinnor – och en man. Kanske är du en av dom? Eller så är kanske du den lyckliga gästen som vinner pris för årets chicast klädda gäst, och därmed ror hem ett presentkort på shopping till ett värde av 10 000 kronor!

I år är temat ”Studio 54”, hur kul är inte det? Sent 70-tal, dekadens, disco, Farrah Fawcett, hippiefransar, Jackson 5-frisyrer, utsvängda jeans, paljetter, jumpsuits, platåskor och lösögonfransar! Vi smider planer som aldrig förr och just nu kliar det faktiskt i fingrarna av att få smattra i tangentbordet på datorn på jobbet efter denna långa påskledighet. Du kan boka din biljett till CHIC-galan här, passa på – för platserna tar slut snabbt!

aret-chicaste-header

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar