Annons
AnnonsAnnons

CHIC-galan 2013 – Tema: Comeback


CHIC 1 2013

Vi är smått galayrsliga fortfarande på redaktionen efter torsdagens succégala på Berns. Det kommer att skvätta lite galainslag här i bloggen och på chic.se hela veckan, det får ni helt enkelt stå ut med…

Ett genomgående tema som dök upp under CHIC-galan var just ordet ‘comeback’. Jag blir fortfarande väldigt rörd när jag tänker på det ordet, det innebär ju så mycket kraft och laddning: COMEBACK. Att få stå på scen – igen – inför över 600 förväntansfulla och uppklädda gäster och presentera nya, tjockare CHIC kändes fantastiskt. Det trodde jag inte dagarna efter förra årets gala då jag nyss fått beskedet om tidningens nedläggning. Hela resan med comebacken har produktionsbolaget OTW fångat väldigt väl, med både humor och värme – i ett filmklipp som visades på galan och som ni strax kan ta del av här på chic.se.

Jag vet inte hur vår relansering tas emot av branschen eller er läsare denna gång, men jag har känt ert stöd hela vägen. Jag har peppats av era hundratals mail och kommentarer om att ni saknar CHIC, att ni vill ha den tillbaka. Jag har samlat kraft tillsammans med det lilla, återstående teamet bakom CHIC och glatt mig åt att annonsförsäljningen till första utgåvan gått så pass bra vilket tyder på att delar av branschen åtminstone fortfarande har förtroende för varumärket.

Och när underbara Claudia Carruthers (Årets Chicaste Läsare) modigt berättade inför alla på scen på Berns att hon såg priset som sin revansch, efter att ha kämpat mot taskiga skolkamraters gliringar hela sin uppväxt så var det inte många som kunde hålla tårarna borta. Claudia tackade mig även efteråt och berättade hur mycket det här priset betydde för henne och hur hon nu kunde sträcka på sig och vara stolt för den hon är.

Det är i motgång framgång föds, glöm inte det. Sen behöver man lite tid på sig att snirkla sig igenom livet innan framgången slår rot. Men förr eller senare får de flesta som förtjänar det sin revansch.

Nobody puts CHIC in a corner. Nu är magasinet ute i butik. Köp det! The bitch is back…

chic-galan-2013-prisutdelning-611A1378Jag i vacker vit paljettklänning från By Malina och Claudia i ett snyggt, svart paljettfodral. Vi såg ut som den gamla spanska duon Baccara på scen!

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar