Annons
AnnonsAnnons

Charlotte Perrellis figurblåsning


Jag såg den här bilden på Charlotte Perrelli i hennes blogg och bara ”wow!”. Snart 40, tre barn och en sån fantastisk fysik! Så jag messade henne och sa att hon måste göra ett fitnessreportage i nästa CHIC och avslöja hur hon fick sin comeback-figur mm. Hon svarade med ett skratt att ”Det där är inte jag! Det är designerns lillasyster, 16 år… Det är mina mått dock men jag är inte där än, haha…”

Well – hon blåste mig iallafall! Charlotte har ju haft sån där figur tidigare så konstigare saker har hänt. Vi kom överens om att göra en intervju med henne i CHIC i nästa nr ändå, superkropp or no superkropp, känns som det kvittar. Ska bli roligt att träffa denna superkvinna igen, var länge sedan sist vi sågs.

20140307-203354.jpg

TAGGAR
397 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar