Annons
AnnonsAnnons

Charlottas julkalender, lucka 5: Röd Soda Stream


Julkalender Soda Stream

Dagens lucka innehåller en superfin, julröd Soda Stream, värde 999 kr! Det här är den bästa uppfinningen ever, att man enkelt kan göra eget mineralvatten hemma och inte behöver släpa hem flaskor från affären. Inga sladdar behövs och maskinen är dessutom snygg så att man vill ha den framme (jag har en vit hemma). Vill du göra egen julmust eller andra smaksatta drycker går det förstås också bra. Julkalenders Soda Stream är designad av Yves Béhar som är en världskänd miljökämpe.

För att tävla om denna lucka gör du följande: 1. Svarar på frågan: Från vilket land kommer Yves Béhar? 2. Om du fick uppfinna en kolsyrad dryck, vad skulle den då smaka? (beskriv innehållet i ingredienserna/mixen).

Skriv svaren i kommentarsfältet nedan. Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till! 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

TAGGAR
148 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar