Annons
AnnonsAnnons

Charlottas julkalender, lucka 14: Vinn ett smycke från Cocoo.se!


Cocoo

Som ni vet så är jag väldigt förtjust i Cocoo.se:s smycken, eftersom de har rolig design till bra priser. Nu har jag valt ut mina 9 favoriter till smycken som lika många personer kan vinna. Slumpen avgör vilket smycke som skickas till dig om du vinner. Smyckena som lottas ut är: 1. Ett halsband med flerfärgade stenar. 2. Ett halsband med gula stenar. 3. En guldfärgad ring. 4. Ett par rosa strassörhängen. 5. Ett par gröna strassörhängen. 6. Ett halsband med turkosa stenar. 7. En roséguldfärgad ring. 8. Ett armband i blått och guld. 9. Ett halsband med vita stenar. Totalt värde i dagens lucka: 1855 kr.

Så här gör du för att tävla: Svara på frågan: Vilket typ av smycke föredrar du och varför? Alltså, tycker du bäst om armband, halsband, ringar eller annat? Motivera ditt val. Svara i kommentarsfältet.

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till önskar tomtemor Flinkenberg!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

TAGGAR
129 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar