Annons
AnnonsAnnons

Bling bling och lyxbegär


Storyn om min Chanel-väska kan ni läsa i nya numret av CHIC. Det är därifrån den här vackra bilden kommer ifrån också, som Stegan Segolson har tagit. Tyvärr är varken skorna från Gianvito Rossi eller halsbandet från Shourouk mina (dom fick vi låna från Stockholm Market till fotograferingen). Och dessvärre är den vackra kroppen på bilden inte min heller, det är Bella, som jobbar på Naglar på Fridas, som ställde upp som modell för bilden. Jag har – som ni vet – en liten faiblesse för bling bling och lyxväskor och skor. Men ändå är nästan hela min garderob full av budgetfynd. Kanske för att jag inte skulle ha råd med en dyr väska emellanåt om jag även köpte dyra kläder. Jag tycker nämligen att det tar emot att köpa saker med femsiffriga belopp om man inte direkt SER att de är dyra… Om det sedan innebär att jag är en märkessnobb så får jag väl stå för det helt enkelt. Vad tycker ni när det gäller detta? Alltså, vad är smärtgränsen för vad ni vill spendera på en lyxväska, ett par designerskor eller ett plagg av fint märke? Femtusen? Femtonhundra? Femton tusen? Berätta. Jag tycker det är intressant att veta.

Segolson 2

TAGGAR
502 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar