Annons
AnnonsAnnons

Blev ni lurade igår?


Eftersom jag är så disträ och lätt spontan av mig – och tror naivt gott om de flesta människor – så är det lätt att lura mig. Därför fasar jag alltid för 1a april. Och mycket riktigt hann jag bli blåst ett par gånger igår. Och då satt jag ändå instängd i ett mötesrum hela dagen och spånade fram annonslösningar och surfade inte runt på nyhetssajter. Jag gick bland annat på att mitt lösenord hos Taxi Stockholm hade gått ut/var felaktigt (killen i växeln som skojade), jag fick ett mail från Hunters PR-byrå som meddelade att de börjat tillverka gummistövlar för hundar (jag bara: ”Jaha, det är väl bra? Stor målgrupp och de där tanterna på Östermalm klär ju redan på sina jyckar kläder”), jag gick på att ett par vi känner som flyttat till Teneriffa plötsligt skulle flytta hem och helt otippat bosätta sig i Norrköping (vilket jag tyckte lät liiite konstigt förvisso eftersom de bodde i Sthlm tidigare men han är ursprungligen från Norrköping och konstigare saker har ju hänt än att man återgår till sin barndomsstad). Men inte ens den här blondinen gick på att Kent köpt Spotify eller att Asos börjat sälja ”hair buns” till killar… Haha (tack för tips, Betty!). 

Blev ni lurade igår? 

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar