AnnonsAnnons

Bilder, bilder, bilder…


Som jag kanske har berättat vid något tillfälle tidigare så består mitt jobb av följande delar 50% problemlösning av akut karaktär 40% bildletande, 10% allt övrigt man bör göra som chefredaktör (planera, delegera, ge feedback, lägga ut jobb, ta in jobb, redigera, svara på läsarbrev, blogga, lägga budgetstrategier, gå igenom formgivning och omslag med AD mm).

Just nu är jag fullt fokuserad med att leta bilder till vår väskguide till sommarnumret. Jag har tillbringat starten på denna vecka fram tills för en halvtimma sedan med problemlösning. Och imorgon kommer jag förhoppningsvis bli som folk igen och dra vinnare av läsarbrev, svara på frågor och bli en trevligare chef och medkamrat…

Bags 2015

Så här ser det ut på mitt dataskrivbord innan jag har valt ut vilka 10 av dessa 54 nedladdade catwalkbilder som ska vara med. 

TAGGAR
617 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar