Annons
AnnonsAnnons

Beautyfix inför ELLE-galan del 1: IPL


Om en knapp vecka är det ELLE-gala på Grand Hotel. Eftersom det här är min värsta och glåmigaste period på året så känner jag mig inte direkt tipp topp för att stå på röda mattan. Efter jul och nyår har jag ätit väldigt mycket skitmat, jag har inte gjort pedikyr på två månader, inte rakat benen på fyra månader (sant!), huden är gråblek, torr och fnasig och jag känner mig svullen och ful helt enkelt.

Men på en vecka ska jag gå från glåmig till glamour! Häng med här i bloggen ska ni få se hur en utarbetad trebarnsmorsa, 40plus, rockar galan på fredag den 16e!

Jag har redan påbörjat ett intensivt träningsprogram och en juicedetox (det kan ni läsa om i min andra blogg viktigabloggen.chic.se).

Igår var jag på Spa By Us och gjorde en IPL-behandling för ansiktet, som tar bort pigmentfläckar och gör huden fräschare. Nästa vecka står följande på schemat:
• Oxygenbehandling (Madonna-metoden), där renat syre slussas in i huden och gör den rejält återfuktad. Effekten håller inte särskilt länge så därför är metoden perfekt för en plåtning eller fest.
• Pedikyr och manikyr
• Håret fixat av ett proffs
• Ögonfransförlängning. När fransarna väl är på plats kan jag fixa makeupen själv. Det är själva fransarna jag tycker är knepigt att få till men nu behöver jag ju inte ens måla dem med mascara – praktiskt!

Kläderna är NÄSTAN lösta. Iallafall klänning (en röd). Men skor, clutch och smycken är ej uppstyrt.

Låter det fånigt och fåfängt? Absolut! Men det unnar jag mig. Jag går bara på 4-5 såna här tillställningar per år och då går jag all in. Resten av tiden går jag osminkad med håret i tofs och UGGs…

IMG_1863.JPG

IMG_1869.JPG

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar