Annons
AnnonsAnnons

Bäst klädda på Nobelfesten 2014


Bäst klädda på Nobelfesten 2014 var inte helt otippat kronprinsessan Victoria och Carl Philips fästmö Sofia Hellqvist. Victorias vackra Pär Engsheden-kreation i vallmorött siden var både pampig, dramatisk och glamourös – en klänning värd vilken drottning som helst. Sofia var aningen djärvare i sitt val med en kul tyllklänning signerad Ida Sjöstedt. Så roligt för Ida att klä upp kvinnor till såna här tillställningar (och inte enbart bloggtjejer på random hejochhå-awards)!

Silvias klänning var elegant men trist, hon brukar kunna bättre. Och Madeleines tycker jag var lite för damig och couturefeg, även om Fadi El Khourys kreationer är välgjorda och fantastiska – men jag älskade inte den modellen helt enkelt.

Återkommer med mer omdömen om gästernas kläder senare – har suttit hela dagen med inköp och logistik av gåvor till våra 33 föräldralösa barn i Liberia – mer om det senare också.

IMG_1084.JPG

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar